About us

Hej och välkomna till Sötpotatis.se!

Sötpotatis är ett litet familjeföretag som trycker unika tryck med namn.

Det hela började med en liten nyfödd tjej som skulle få någon lite extra av oss. Vi ville inte köpa något färdigt så vi klurade och till slut gjorde vi hennes namn i djur och tryckte på en liten kudde. Idén var kul och vi fortsatte med ett helt alfabet.

När jag va liten hade jag en mugg med en flicka på och under stod det "Karin" och jag älskade den! (Har den än idag). Självklart borde alla få ha sitt eget namn att sova på! Oftast föds våra nya motiv inspirerat av barn vi känner och nu har vi ca 10 olika stilar. Och fler blir det. För så länge det föds nya barn blir vi inspirerade att skapa nytt.

Karin Boström heter jag som ritar och designar allt på sötpotatis. Jag älskar att rita och är helt besatt av bokstäver och namn. Så det kändes som en självklar kombo! Jag är född och uppvuxen på Gotland men har bott i Stockholm de senaste 15 åren. Redan som barn va mitt största intresse att rita. Jag har provat mycket, måla, sy, sticka, pärlplatta, spraya, prasslar ihop 750 servettpioner, men alltid återvänt till ritandet.

Det roliga med sötpotatis är att alltid jobba på nya grejer, färdiga alfabet eller 100% specialbeställt. Så har man en liten mini hemma som älskar... tex... sorkar och kanelsnäckor, så är jag alltid redo att försöka!

Raj är min kärlek, pappa till vår dotter Noori, sambo och kompanjon. Rita kan han inte alls, men han hjälper mig på alla andra sätt inom sötpotatis.

Varmt välkommen till oss!

Vänligen,

Karin Boström