PORTRÄTT

Hej, va kul att du är nyfiken på ett porträtt skapat av mig!

Jag älskar att göra porträtt, allt från familjens lilla hamster till hela släktkalaset.

Innan jag sätter igång kommer jag be dig kolla på prislistan så summan inte kommer som en chock när det väl att dags att betala. Sen kommer jag behöva bilder som ni själva anser speglar er bäst. Kan va flera bilder. Gärna också info om alla och om det är några specifika detaljer som ska illustreras. Det kan va allt från en galen position till en väldigt unik virvel i luggen. Det är de specifika detaljerna som gör just ert porträtt speciellt. Ja, du får komma med alla tankar och idéer så det känns som just NI.

Efter det gör jag en skiss som du får kolla på och godkänna. Så här tidigt kan allt lätt ändras så här kan vi bolla och testa ideér, flytta på er, ändra längder, lägga till och ta bort. Sen kommer jag jobba vidare och ibland kommer jag behöva din hjälp och feedback. Vi ser till så att kläder och färger känns rätt, hår och ögonfärger.

När vi båda är nöjda kan du lägga till bakgrund eller bara en bakgrundsfärg, välja storlek på poster eller textil. Eller båda. Nu är det dags att betala, vilket du kan göra via företagsswishen eller faktura. Jag trycker och skickar spårbart.

Härligt! Vilket team vi är!

Skicka ett mail eller kontakta mig på insta eller facebook så får du prislistan och du kan ställa dig i kö.

Instagram

karin@sotpotatis.se

Vi hörs!

Mvh

Karin Boström